måndag 6 oktober 2008

Layouter från LC- mässan

Hej!
Nu är det några dagar sedan LC- mässan var. Jag har återhämtat mig med att färglägga stämpelmotiv. Jag blev så inspirerad av kortkursen med Tussan. LC- mässan var kul men jag föredrar nog lite mindre träffar. Det var så mycket folk och så trångt. Trots det så vill jag ändå vara med nästa mässa. Det var kul att träffa många från forumet på svenskscrapbooking, det är alltid kul att träffa folk IRL. Jag hann bara med två LO och ett kort. Jag fattar inte vad jag håller på med när jag är på scrapträffar, jag får liksom inte någonting ur händerna.
Den första LO har jag döpt till "Pappa". Det var till en av skissutmaningarna. LO:n är mönstrat papper från 3 bugs in a rug Jovial- serien och sedan cardstock från Bazzil. Titel är gjord med alfabetet Abigail Grand till QK.
LO:n är på Jimmy och Filippa sommaren 2001. Jimmy är en en otrolig pappa och Filippa har alltid varit pappas flicka. Filippa är cirka 1 år 8 månader på bilderna

Den andra LO:n var också till en av utmaningarna men jag lämnade aldrig in den. Hann inte bli klar till deadline. Utmaningen var att rita på fotot med få färger och ett enkelt mönster. Jag använde mig av Stickles Diamond och rosa gelpenna. Det blev prickar samt att jag skrev på fotot "Wow, vad hon kan" i en tankebubbla. Mönstrat papper är Basic Grey "Urban Prairie Monarch", där har jag satt stickles på vissa detaljer på fjärilarna. Andra papper som jag har använt är BG "Eva Duchess" samt BG "Urban Prairie hayloft". Punchinella som är silverfärgad, fjärilar dies från QuikKutz som jag har embossat. Alfabet till titel är Red Tag Sale till CB och papper är Bazzil Basic. LO:n heter "Imponerad" eftersom Elvira ser på sin storasyster med beundran i blick. Elvira är här nästan 3 månader och Filippa nyss fyllda 2 år. Här är den:
Igår gjorde jag ett kort med stämpelmotiv från hänglar och stänglars höst/ vinter kit. Jag scrapliftade Tussan. Kommer att ladda upp kortet så småningom. Jag har upptäckt att det går utmärkt att färglägga med ögonskuggor, barnens färgpennor samt line softner. Man tager vad man haver. Nu är det dags för en grekisk- inspirerad middag.

4 kommentarer:

Meri sa...

Superfina! Det var jättekul att träffas igen och hoppas vi ses snart! Älskar din bild på din profil, du ser ut som en riktigt Hollywood-sjärna!!

soffan sa...

Jag får Tacka för titten inne hos mig
den gjorde mig glad. Du har gjort så fina Lo´s. gillar båda
Kram Ann-Sofie/soffan

Yvonne sa...

ah! Det var ju DU som fick flytta på dig för min skull hela LC-mässan din stackare! Tack för att du släppte fram mig! :-D

Jättefina alster!

Sussieb sa...

Vink, vink....
Vi satt också vid samma bord.
Hoppas allt är bra trots höstrusket som börjat...

Kram Sussie