onsdag 8 oktober 2008

Kortmakeri

Hej!
Ojojoj! Nu har jag skapat 4 kort. Jag blev så himla inspirerad på LC- mässan i lördags. Tussans kortkurs med färgläggning var bra och nu har jag tagit teori till praktik. Jag har dock modifierat tekniken. Jag har använt promarkers, ögonskugga samt barnens färgpennor. Jag har testat stämplarna från hÄnglar och stÄnglars höst-/ vinter- kit.

Det första kortet här är ett tack kort till min snälla kollega. Hon ska flytta så min familj och jag har fått en cykel, tavla, en massa stora krukor m.m. Tack A- C!!! Jag har stämplat cirklarna på vitt cardstock med mangold och peagreen Versa colour. Blommor och blad är från Magdas och Prima. Band är köpt på Panduro. Punchinella köpt på Tradera. Jag måste erkänna att jag trodde aldrig att jag skulle lyckas så här bra med mina stämpelmotiv.
Det här kortet är oxå ett tack kort till min kollega Jens. Jag har fått låna typ 20 filmer av honom, jätte snällt. Tack Jens! Mönstrat papper "3 bugs in a rug Jovial", cardstock bl. a från PaperMania. Blommor från Prima och Magdas, band köpt på Panduro.
Kortet här under är ett scraplift av ett kort som jag hittade på Basic Greys hemsida. Jag har använt papper från BG's Ambrosia- kollektion. Chipboarden har jag färgat med stämpelfärg, embossat med hologrampulver sedan krackeleringslack. "Grattis" är embossat.

Kortet här under är mitt första kort som jag har gjort efter kursen. Jag har scrapliftat ett av Tussans kort. Det mönstrade pappret är gjort av vitt cardstock som jag har stämplat löv och prickar på. Blommor och blad från Magdas och Prima.

Jag vill tacka för alla kommentarer som jag har fått. Jag blir så himla glad!
Nu ska jag träna en stund på motionscykeln.

5 kommentarer:

Cath. sa...

Ojojoj, fantastiskt fina kort har du gjort! Visst var det kul att gå Tussans kurs? Jagtycker att jag lärde mig mycket på den!
Kram!

Lisbet sa...

Jättesöta och finstämda kort

Kickans_blogg sa...

Såå söta kort!! Tack för dina rara ord i min blogg!! :0) Kramizar Kicki

Zornitsa sa...

Hej där :) Jag har bytt blogg (min privata blogg), den finns nu på http://zornitsa.blogg.se
Butiks- och DT bloggen är kvar på sina gamla adresser.
Jag har även länkat till din blogg, hoppas att det är okej, säg till annars så tar jag bort länken.

Anki sa...

Vilka framsteg du gjort Ulwa med färgläggning och din korttillverkning! Det har ju hänt massor bara på några veckor! Super! Tänker på dig och hoppas att dina motgångar snart vänder. Försök tänka positivt - att de har upptäckt cystan i tid så att du kan tillbringa mycket tid med din familj och vänner. Stora kramar - Anki