tisdag 30 december 2008

"Clearcard"

Hej!

Vi har precis kommit hem från en kryssning med färjan Cinderella. Det var en ok resa. Barnen hade kul och det var huvudsaken. De har blivit ansiktsmålade, vunnit limbotävling (ja båda vann, stolta föräldrar är vi), knattedisco, bingo och teckningstävling. Vi hann även med att titta på trolleri och handla en massa godis i taxfreen. Nu sitter en trött familj i vardagsrummet och orkar inte göra nåt.

Mellan skridskoåkning och kryssning, igår, skapade jag för första gången ett clearcard. Jag hittade en besrivning på Splitcoaststampers och gjorde efter den. Som dekoration använde jag en av de fjärilar som vi embossade här om dagen. Jag har fått frågor om tillvägagångssättet.

Såhär fixar jag fjärilarna:Jag väljer bilder med fina färger i magasin (denna gång DAmernas värld) stämplar med svart stämpelfärg och fjärilsstämpel (inkido) häller på embossingpulver och värmer. Jag använder färger på stämplarna och olika embossingpulver beroende på vad som passar till färgen på pappret. När motivet har svalnat klipper jag ut motivet och dekorerar som vanligt eller så stämplar jag fjärilen en gång till och sätter fast vingarna så att de går att röra.

Clearcardet gjorde jag med overheadplast och sedan stämplade med stämplar från Maya ROad med Stazon- stämpeldyna. Klistrar med dots fast det vita och röda cardstocken på utsidan och det gråa på insidan av framsidan. På baksidan inuti kortetn har jag klistrat ett vitt papper lika stort som det gråa och på baksidan på utsidan av kortet är det ett svart cardstock klistrat.Här är resultatet:
Jag hoppas att du tycker om kortet, nu är det dags för middag. SeeYA!!

2 kommentarer:

Christel sa...

Oj, vilket snyggt kort! Gillar verkligen fjärilen. Tack för tipset!

Zornitsa sa...

Men vad läckert!!!! Ha det bäst idag... (förstår hur trötta ni måste vara...)