fredag 12 december 2008

Inspirerad av Yoli

Hej!

Igår när jag var ute på en bloggrunda så fastnade jag i Yolis blogg, där det fanns mkt fint. Hon har använt folie och gjort roliga saker. Jag tänkte att jag skulle testa, vilket jag gjorde. Det blev ett foliehjärta på en tag. Pappret till tagen är rester efter exploding boxen som jag gjorde, dvs cremefärgat som sedan blev "mistat" med Amaretto och Gold, sedan crackle accents Folien formade jag som ett hjärta, precis som Yoli beskrev men sen gjorde jag lite annorlunda eftersom jag inte har någon akrylfärg. Jag använde istället svart stazon som jag duttade på, sedan gold mistspray som jag hällde enamelpulver och värmde med värmepistolen. Efter att det hade svalnat så duttade jag på med chestnut roan fluid chalk. Virade lite ståltråd som jag fäste lite pärlor på (syns dåligt på fotot) och klistrade fast på foliehjärtat på tagen. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ytterligare för det ser lite tomt ut, så kom gärna med förslag. Här kommer fotot, jag önskar dock att det var bättre men håll till godo.Jag ska göra en tag til och då ska jag använda tjockare ståltråd och andra pärlor som syns ordentligt.

Nu ska jag sätta mig ner och göra 5 julkort till, jag som trodde att jag var klar! I går kväll fick jag en beställning på 5 kort som dessutom ska ha fotografier på sig. Hjälp!!! Det löser sig, sa hon som --- i slasken.

1 kommentar:

yoli sa...

jamen wow så läckert det blev!! :D hihi... Vilken tag! Vems paket ska denna snygga hänga på - näää inte kan man ge bort den snygga!!

Å ja grattis till vinsten!! Maila mig din adress så kommer den snart hem till dig...
yooree_storm@hotmail.com

kraaaaaaaaaam