torsdag 11 december 2008

Core/ Pilatesboll

Hej!
Jag har nu fått det bekräftat... man kan scrappa sittandes på en Pilatesboll. Dt är dags för mig att börja träna upp mina nonexisting magmuskler. Jag tänkte: Varför inte slå två flugor i en smäll och träna och scrappa samtidigt.

Jag har idag blivit klar med min exploding box och den finns i galleriet på Svensk Scrapbooking. Jag kommer inte visa den förrens efter jul eftersom det är en julklapp till en väninna.

Gjorde även en LO klart idag. Det blev ännu en om vår båtluff i Grekland förra sommaren. Vi var bl. a på den underbara ön Amorgos, känd för att "det stora blå" spelades in där. Vi hade värmebölja så det gick knappt att ligga på stranden, vi låg i vattnet non- stop och vilket vatten det var. Alldeles klart. Man kunde se hur mycket som helst och vilket rikt djurliv det var på botten. Fantastisk att snorkla!!! Rekommenderas!!! Vi bodde på ett litet pensionat ( i Katapola) i ett litet, litet rum. Pensionatet ägdes av en gammal man som inte pratade engelska utan bara greksika och litet italienska. Byn var som ett greksikt vykort. Amorgos är nog min favorit ö, av de som vi har varit på.

Jag har återigen använt papper från Maja Design- Mina Vänner- Carina. Cardstock är från DCWV. Blommor från Panduro och YouDo. Fjärilarna har jag stämplat med en stämpel från Inkado, embossat och sedan färglagt med akvarellpennor. Chipboarden där journalingen står, är klädd med det mönstrade pappret. Rubriken är Thickers från American Crafts. Som ni ser har jag använt mig av colourblockingtekniken igen.

Här är LO:n.


Det var allt för den här gången. Nu ska jag till Tandläkaren med min yngsta dotter. Ciao!

4 kommentarer:

yoli sa...

wow vilken lo... så härlig å skönt med lite vårkänslor såhär dax när den första snön lagt sig utanför mitt hus!! hihi :D

Tack för besöket å det är alltid kul med gulliga spår i bloggen!! :D

Ha det bäst, å hojta när du folierat något!! hihi

Kram YooRee

zornitsa sa...

Menar du allvar att det går ;) då kanske jag ska önska mig en sån i julklapp, har nämligen inte kommit på vad jag villönska mig än...
din Lo är så fin, älskar färgerna... kram: Zornitsa
P.S. Svar på ditt mejl kommer (allt tar tid för mig nu!)

Milla sa...

Tack för den gulliga kommentaren i min blogg!! Den gjorde mig väldigt glad!
Så snygg LO. Det blir väldigt snyggt med den tekniken och du har använt kanonfina detaljer!

Åsa/asamia sa...

Kanonfin LO!
Smart med träningen - tänk att kunna kombinera scrappandet med träning - samtidigt! kanonbra!