söndag 21 december 2008

Snart jul!

Hej!
Snart är julen här och jag är en stor julfantast. Jag älskar jullåtar, julgranar, julpynt, julpyssel... allt som har med julen att göra. Ett program som jag njuter av är Leilas jul, rekommenderas varmt!!!
Här är ett julkort som jag har hittat en beskrivning på Scrapparazzis f.d dt- blogg. Jag scrapliftade rakt av. I torsdags gav jag julkortet till min närmaste kollega E. Jag har färglagt stämpelmotivet (Magnolia) med Promarkers och på luvan och ärmarna på motivet har jag Fun Flock. På vingarna är det Stickles diamond. Det är även stickles på granarna men då är det rött. papper är från Scrappers Choice, ett av de arken som jag vann från Scrapparzzi. I fredags gjorde jag ett grattiskort, jag (och min äldsta dotter) har kämpat med MCP- tekninken de senaste dagarna och tänkte använda några av motiven. Jag har blivit bättre sedan i fredags men här är ett kort med en Magnoliastämpel. Jag har färglagt med promarkers samt mcp- tekniken. Edvin ser lite smutsig ut i ansiktet, jag tycker att just ansiktet är det svåraste att färglägga. Blommorna är från Panduro och bling från Artoz och slutligen bladen från Prima.
Imorgon är det dags att jobba igen, helgen har gått grymt fort och jag har knappt hunnit göra någonting, känns det som. Just nu håller jag på med BOM- utmaningen på forumet. Det går inte så bra, har fastnat i en tag. Om jag blir klar med layouten under kvällen så kommer jag att ladda upp det under kvällen eller morgondagen här på bloggen samt Svenskscrapbookingsgalleri.
Tills dess, ta det lugnt.

2 kommentarer:

Scraptroll sa...

Vilka fina kort du har tillverkat :-)
Angående "Leilas jul" så har jag gjort en sats deg som ska bli till de härliga chokladiga snöbollskakorna hon gjorde tidigare i veckan. Degen ligger o vilar i kylen nu och ska bakas i ugn imorgon...hoppas de blir bra nu bara.

Tack för din kommentar i min blogg...det var kul att mixtra med kaffet men fingrarna luktade en hel del efter det.

jenny/e.j.m sa...

Vilka fina kort.
Vad snyggt det blev med bandet bakom stämpeln.
Hoppas att du har haft en skön jul!
God fortsättning!
Önskar

//Jenny/e.j.m